Κρουαζιέρες από τη Μύκονο

Κρουαζιέρες σε Ρήνεια, Δήλο και άλλα νησιά!

Επιλέξτε μια από τις εκπληκτικές κρουαζιέρες μας και απολαύστε τον υπέροχο ήλιο, τον καθαρό αέρα του Αιγαίου και κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά!

κρουαζιερες μυκονος

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου

Διάρκεια: 2-3 ώρες
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: Καθημερινά στις 19:00 μ.μ. – Επιστροφή: 21:30 μ.μ.

Μια σύντομη και γεμάτη ρομαντισμό κρουαζιέρα, για να απολαύσετε ένα ακόμα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, από διαφορετική οπτική γωνία! Ξεκινήστε τη βραδινή σας βόλτα με μια μοναδική σύντομη κρουαζιέρα.

Μέσα από αυτή την εκδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και να απολαύσετε τη θέα σε πιο απόμερα και παρθένα μέρη του νησιού, να βουτήξετε μακριά από πολυσύχναστες παραλίες και να αγναντέψετε τις ακτές, το γραφικό λιμάνι και την όμορφη πόλη της Μυκόνου από τη θάλασσα, ακριβώς την πιο όμορφη ώρα της ημέρας, την ώρα που ο ήλιος δύει πίσω από τη θάλασσα και τα φώτα ανάβουν στα σοκάκια, δίνοντας έμφαση στην όμορφη, γραφική αρχιτεκτονική της Μυκόνου.

Μετά από μια τόσο γεμάτη εμπειρία, οι βόλτες στα πλακόστρωτα δρομάκια του νησιού θα έχουν άλλη ενέργεια, από τη θαλασσινή αύρα του Αιγαίου!

κρουαζιερες μυκονος

Κρουαζιέρα Ρήνεια – Δήλος

Διάρκεια 5-6 ώρες
Συχνότητα: Καθημερινά στις 10:30 π.μ. – Επιστροφή: 17:00 μ.μ.

Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Η Ρήνεια και η Δήλος, μια ανάσα από τη Μύκονο, αποτελούν ιστορικά και αρχαιολογικά μοναδικούς προορισμούς.

Μια κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, θα σας προσφέρει μοναδική εμπειρία σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς προορισμούς της Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε απόμερες, παρθένες παραλίες και τοπία με τη μοναδική ομορφιά των Κυκλάδων. 

Η κρουαζιέρα μας ξεκινά από τη Μύκονο προς τη Ρήνεια για βουτιές στα αξέχαστα νερά της, και ακολουθεί μια επίσκεψη στην επιβλητική και φωτεινή Δήλο για να δείτε από κοντά τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που κρύβει.

κρουαζιερες μυκονος

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα της Ρήνειας

Διάρκεια 4 ώρες
Συχνότητα: Καθημερινά στις 16:30 μ.μ. – Επιστροφή: 20:30 μ.μ.

Επισκεφθείτε τη Ρήνεια για ένα ακόμη μοναδικό ηλιοβασίλεμα στα νερά του Αιγαίου! Στο δρόμο για τη Ρήνεια, περνάμε μπροστά από τη Δήλο. Ενώ θα συναντήσουμε παρθένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά!

Μέσα από αυτή την κρουαζιέρα θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε στα υπέροχα νερά στις παραλίες της Ρήνειας, να απολαύσετε άλλο ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να γνωρίσετε την παρθένα ομορφιά των Κυκλάδων, όπως η Ρήνεια, ένα νησί που στην αρχαιότητα χρησιμοποιήθηκε ως σανατόριο, διατηρώντας την αύρα του μέχρι σήμερα.

Μια υπέροχη και χορταστική εμπειρία με θέα την όμορφη Μύκονο, την αιώνια Δήλο και τη ρομαντική Ρήνεια!

κρουαζιερεσ μυκονοσ

Κρουαζιέρα Semi-Private

Διάρκεια 6 ώρες
Συχνότητα: Καθημερινά στις 09:00 π.μ. – Επιστροφή: 15:00 μ.μ.

Οι semi-private κρουαζιέρες είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να απολαύσετε τις ομορφιές της Μυκόνου και των γύρω κοντινών προορισμών, χωρίς πολυκοσμία. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την όμορφη Δήλο, και να περπατήσετε στα απομεινάρια ενός μοναδικού πολιτισμού!

Η Δήλος, εκτός από σημαντικό εμπορικό κέντρο λόγω της θέσης της κοντά στο κέντρο των Κυκλάδων κατά την αρχαιότητα, ήταν και τόπος λατρείας, καθώς θεωρούνταν μυθολογικά, η γενέτειρα του θεού του φωτός Απόλλωνα. Θα βρείτε ναούς, αγάλματα, την αγορά και μοναδικά ψηφιδωτά.

Μετά την υπέροχη βόλτα στη Δήλο, ακολουθεί επίσκεψη στη Ρήνεια, ένα κοντινό ακατοίκητο νησί με κρυστάλλινα νερά και πανέμορφο κυκλαδίτικο τοπίο όπου θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε στα υπέροχα νερά, σε ήσυχες παραλίες!

κρουαζιερεσ μυκονοσ

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα Semi-Private

Διάρκεια 5 ώρες
Συχνότητα: Καθημερινά στις 15:30 μ.μ. – Επιστροφή: 20:30 μ.μ.

Απολαύστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με κυκλαδίτικο αέρα, μακριά από φασαρία και κόσμο! Η semi-private κρουαζιέρα σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα χαλάρωσης σε μια ρομαντική κρουαζιέρα για να απολαύσετε ένα ακόμη ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, από διαφορετική οπτική γωνία!

Ξεκινήστε τη βραδινή σας βόλτα με μια μοναδική σύντομη κρουαζιέρα. Μέσα από αυτή την εκδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και να απολαύσετε τη θέα σε πιο απόμερα και παρθένα μέρη του νησιού, να βουτήξετε μακριά από πολυσύχναστες παραλίες και να αγναντέψετε τους όμορφους ανεμόμυλους και την εξαιρετική αρχιτεκτονική της Μυκόνου από τη θάλασσα, την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας.

κρουαζιερεσ μυκονοσ

Private Cruise

Διάρκεια 5 ώρες
Συχνότητα: Καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 ή από τις 15:30 έως τις 20:30

Κλείστε μια ιδιωτική κρουαζιέρα και απολαύστε την άνεση μιας κρουαζιέρας ακριβώς όπως την ονειρεύεστε, μόνο με τους ανθρώπους που θέλετε! Η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί με μοναδικά τοπία και αρχιτεκτονική που μέσα από μια ιδιωτική κρουαζιέρα θα απολαύσετε με τον δικό σας ρυθμό!

Οι ιδιωτικές κρουαζιέρες είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να απολαύσετε τις ομορφιές της Μυκόνου και των γύρω κοντινών προορισμών, χωρίς πολυκοσμία. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την όμορφη Δήλο, και να περπατήσετε στα απομεινάρια ενός μοναδικού πολιτισμού, ενώ μια επίσκεψη στη Ρήνεια θα σας χαλαρώσει, προσφέροντας ηρεμία, ήσυχες, παρθένες παραλίες και κρυστάλλινα νερά.

Έχουμε μεγάλη ποικιλία από κρουαζιέρες στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και με διάφορα σκάφη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Never Miss Your Next Dream Holidays


© Sea & Sky​ Travel Agency, all rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Builders